افزایش علاقمندی به استخدام در بانک ها و جذب در محیط کاری بانک باعث افزایش داوطلبان در این رشته شده است. رشته ای که بشترین ارتباط را با کار درحوزه بانک دارد همین رشته مدیریت بانک است که این رشته در بسیاری از بخش ها مانند کشاورزی، صنعت، حمل و نقل و... کاربردش مشخص می شود. زیرا این بخش ها به طور پویا با امور پولی و مالی در ارتباط هستند.
بازار کار
انجام تمامی امور مربوط به حسابداری در شعب و مؤسسات وابسته به بانک ها
انتصاب به سمت مدیریت مالی در شرکت های مورد سرمایه گذاری بانک ها
انجام تمامی امور بانکداری شامل سطوح مسئول دوایر در شعب و تا سطوح رؤسای شعب و سرپرستیها بطور تدریجی همراه با کسب تجربه
کار بعنوان طراح و یا مجری طرح ها و روشهای جدید بانکداری در ادارات، سازمان ها و روش ها
انجام امور مربوطه در ادارات ستادی بانک ها
نایل شدن به سمت مدیریت بانک ها پس از کسب تجربه و توانایی های کافی.
چارت درسی هر رشته، نقشه راه دانشجویان در هر دوره آموزشی بوده و شامل: درس های پیشنهادی برای هر نیمسال، تعداد واحد پیشنهادی برای هر نیمسال، دروس دارای پیش نیاز و هم نیاز، کد درس ها و ... می باشد. برای استفاده مناسب از چارت درسی به نکات زیر توجه فرماييد:
الف) انتخاب واحد نیمسال اول توسط آموزش دانشگاه صورت میپذیرد، اما انتخاب واحد نيمسالهای بعد توسط دانشجو انجام خواهد شد. اکيداً توصيه میشود که دانشجویان بر اساس چارت درسي رشته خود انتخاب واحد نمايند تا با مشکلی روبرو نگردند؛
ب) دروس هر نیمسال فقط در همان نیمسال ارائه میشود؛
ج) اگر به هر دليل، مایل به اخذ تعداد واحد کمتر یا بیشتری از تعداد مشخص شده در هر نیمسال هستید، حتماً با مدیرگروه خود مشورت کنید؛
د) بعضی از دروس قبل از اخذ شدن توسط دانشجو باید یک سری از شرایط را داشته باشند تا سیستم به دانشجو اجازه اخذ آن درس را بدهد؛ وقتی گفته ميشود درس الف پیش نیاز درس ب است، به این معنی ميباشد که قبل از برداشتن درس ب حتماً باید درس الف گذرانده شده باشد و وقتی ميگردد دو درس هم نیاز یکدیگر هستند به این معنی است که باید هر دو درس با هم در یک ترم اخذ شوند.
هـ) جهت اخذ مدرک، تمامي دروس قيد شده در چارت درسي و از جمله دروس اختياري بايستي گذرانده شوند.
ي) چارت درسی رشته خود را می توانید از لینک زیر دانلود کنید.
سر فصل دروس هر رشته، برنامه مصوب وزارت علوم تحقیقات و فن آوری برای آن رشته است، که تعریف، هدف، اهمیت و ضرورت رشته و هم چنین طول دوره و تعداد واحد های درسی لازم برای اخذ مدرک در آن رشته را شامل می شود. انواع دروس (شامل دروس جبرانی، اصلی، تخصصی، اختیاری و عمومی) به همراه عناوینی که در هر درس بایستی تدریس شود در این برنامه موجود است. بعلاوه لیستی از کتاب های معتبر جهت معرفی منبع برای هر درس در این برنامه ها ارایه شده است. اساتید و دانشجویان عزیز می توانند با مراجعه به فایل زیر اطلاعات مناسب و مهمی را در مورد رشته خود به دست آورند.
لینک دانلود(درحال بروزرسانی می باشد)
درحال بروزرسانی می باشد