ChatGPT چیست؟

ChatGPT چیست؟ ChatGPT، نخستین محصول از سری مدل‌های هوش مصنوعی GPT-3.5 از شرکت OpenAI است، که توانایی پرسش و پاسخ تعاملی به صورتی طبیعی و جذاب را فراهم می‌کند. این تکنولوژی هوش مصنوعی قادر است به سوالات شما پاسخ دهد، در گفتگوهای آنلاین شما شرکت کند و به نیازها و درخواست‌های شما پاسخ‌های متناسب ارائه دهد.

ویژگی‌های برجسته ChatGPT:

• تعامل طبیعی: ChatGPT با استفاده از توانایی‌های پیشرفته هوش مصنوعی، به گفتگوها پیوسته و به سوالات شما با پاسخ‌هایی منسجم و منطقی پاسخ می‌دهد.
  • تنوع موضوعات: این سیستم توانایی پوشش دادن موضوعات مختلف را داراست، از علم و فناوری تا هنر و سبک زندگی.
  • آموزش‌پذیری: ChatGPT با تجربه و تعاملات بیشتر، بهبود یافته و پاسخ‌های بهتری ارائه می‌دهد.

چگونه از ChatGPT استفاده کنیم؟ استفاده از ChatGPT بسیار آسان است. شما می‌توانید این تکنولوژی را برای پاسخگویی به سوالات، بحث‌های مفهومی، اطلاعات موضوعی، تولید محتوا و بسیاری دیگر اهداف استفاده کنید.

ما امیدواریم که این تکنولوژی جدید تجربه‌ی گفتگوهای آنلاین شما را به یک سطح جدید از تعامل با هوش مصنوعی برده و به خلق تجربه‌های جذاب‌تر و مفیدتر کمک کند.

پنجشنبه 12 مرداد 1402 (1 سال قبل )
مؤسسه آموزش عالی آپادانا از مهر ماه 1387 با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همت جمعی از اساتید نمونه و برجسته دانشگاه شیراز فعالیت آموزشی و پژوهشی خود را آغاز نموده است. این مؤسسه در حال حاضر در رشته های هنر و معماری، فنی مهندسی و علوم انسانی، در مقاطع مختلف كاردانی و كارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش كشور و هم چنین پذیرش های بدون آزمون این سازمان (بجز در مقطع ارشد)، دانشجو می پذیرد و امیدوار است در سال های آتی دوره های آموزشی خود را در رشته ها و مقاطع دیگر گسترش دهد. كلیه قوانین و مقررات مؤسسه تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدارك تحصیلی دانش آموختگان مؤسسه مورد تأیید رسمی این وزارت می باشد.